BEZ STRAHA

Ova kombinacija cvetnih esencija je za smirenost tokom pretećih i zastrašujućih situacija i događaja, daje sposobnost da se hrabro krećemo dalje u životu uprkos teškoćama.

Pomaže u nalaženju rešenja u svim stresnim situacijama. Takođe smanjuje doživljaj straha i anksioznosti, smanjuje nesposobnost da se deluje u zastrašujućim situacijama, paralizovanost i utrnulost, olakšava uznemirenost, nesanicu izazvanu strahovima i brigama, smanjuje paranoju, paniku, nervnu napetost i uznemirenost.


Trema spada u jedan od čestih strahova, posebno za mlade ljude. To je jedna podvrsta straha od neuspeha. Iako je ova kombinacija cvetnih esencija odlična za sve vrste strahova, anksioznosti i slično reći ćemo par reči o tremi. Trema nastaje iz straha da se ne osramotimo, da ne izneverimo nečija očekivanja, da će se o nama otkriti nešto što ne želimo da se sazna, da ćemo pokazati kako nismo savršeni. Ubedimo nekako sami sebe da ćemo zauvek uništiti život, ukoliko baš na ovom ispitu ne uradimo najbolje što možemo i tolika nas odgovornost preplaši. Uglavnom smo svesni kada smo pod tremom,  znoje nam se dlanovi, želudac je uznemiren, suši nam se grlo ili imamo osećaj da smo ama baš sve zaboravili. Veoma je uobičajeno da ne osetimo nijedan znak uznemirenja, a na ispitu nas zaskoči nepoznata unutrašnja blokada, od koje smo paralisani, memorija kao da je potpuno izbrisana, a mi kao da smo debelim pleksiglasom odvojeni od svog života. Vidimo gde smo, ali ne uspevamo da ostvarimo kontakt i ispunimo zadatak koji je pred nama.

Student koji koristi ovu kombinaciju neposredno pred ispite, ovako opisuje njeno delovanje:

Efekat kombinacije svetnih esencija koji deluju na predispitnu tremu se odmah uočava: jaka koncentracija, bez strepnje i straha. Nestaje neprijatan osećaj u stomaku koji sam imao dan pred ispit i na ispitu. 

Postepeno sam počeo više da učim i da bolje organizujem svoj radni dan. Napravio sam plan koji je podrazumevao  i pronalazak profesora za privatne časove i dogovor sa njim u vezi tempa i redosleda spremanja ispita. Vremenom mi je postalo lakše da se ne prepustim onome što najviše volim da radim u svojoj sobi (igrice na računaru) već da sednem za radni sto i učim. Nedavno sam, nakon 3 meseca terapije, izbrisao u svom računaru igricu koju najviše volim.

Od ukupno 5 ispita sam uspeo da dam 3 ispita iz prvog semestra. Da sam zadržao "stari" tempo, dao bih samo jedan.

Din2,500.00