Kreme sa tkivnim solima

Silicea je veoma važna anti-stres mineralna tkivna so. Nedostatak se iskazuje u simptomima koji bi mogli da uključe iritabilnost (razdražljivost), osetljivost na buku ili svetlost, osećanje agresivnosti.

Din500.00

Natrium Sulphate potpomaže eliminaciju viška vode u telu i glavni biohemijski lek za zadržavanje vode. Nat-Sulph doprinosi zdravijem funkcionisanje jetre.

Din500.00

Natrium Phosphate je kiselina koja služi za neutralizaciju tkivnih mineralnih soli. To je osnovni biohemijski lek za bolesti povezane za akumulaciju kiselina u telu.

Din500.00

Natrium Muriaticum je mineralna so za regualciju nivoa soli u tkivima. Simptomi nedostatka Nat-Mura iskazaće se izuzetnim vlaženjem ili suvoćom kao da su suve usne i curenjem nosa.

Din500.00

Magnesium Phosphate simptomi nestašice ove mineralne soli može da se vidi kod nadutosti od gasova (stomačnih tegoba), nervne tenzije, bolova zbog gladi i mišićnih grčeva.

Din500.00

Kalium Sulphate je važan za održavanje zdravlja kože, kose i sluzokože i kao nosilac kiseonika.

Din500.00

Kalium Phosphate je hranljiv sastojak mozga i nervnih ćelija. Nestašica može da se pojavi u simptomima gubitka koncentracije, gubitka memorije, nesanica.

Din500.00

Kalium Muriaticum je osnovni biohemijski lek za katar praćen sa gustim izlučevinama, bela sluz ili flegma iz kože odnosno sluzokože.

Din500.00

Ferrum Phosphate je nosilac kiseonika i anti iflamatorna materija i osnovni biohemijski lek iz prve pomoći. Trebalo bi ga koristiti odmah na početku svih upalnih oboljenja tj bolesti koje se završavaju sa “-itis”.

Din500.00

Calcium Sulphate je tkivna so za prečišćavanje krvi, koje pomaže jetri da izbaci otpadne materije iz krvotoka. Indikovana je kod oboljenja koje se vezuju za gnojne izlučevine kao što su bubuljice, čirevi i apseci.

Din500.00

Calcium Phosphate je najobilnija tkivna so u telu. Potpomaže varenje i apsorpciju hrane i vitalno je važna za izgradnju čvrstine kičme i strukture tela odnosno za konstituciju tela.

Din500.00

Calcium Fluoride održava suštinski kvalitet elastičnosti tkiva i prvenstveno je indikovana kod oboljenja koji su posledica relaksiranih (olabavljenih) mišićnih tkiva i drugih koji ih podržavaju.

Din500.00