Kreme sa cvetnim esencijama

Ova krema je idealna za sve koji žele da naprave balans u svom životu između dve suprotstavljene strane. Možda je to balans između svoje Anime i Animusa ili između svojih različitih uloga, tipa majka i profesionalac.

Din500.00

Ova krema je idealna za sve koji žele da se bolje osećaju u svom telu, a da budu manje u svojoj glavi. Takođe je odlična za sve koji žele da budu prisutniji u sadašnjosti, u "ovde i sada" a ne u prošlosti ili budućnosti.

Din500.00

Ova krema je idealna za sve koji žele da realizuju svoje potencijale do maksimuma.Svako od nas se rađa sa određenim potencijalima. Ako ih ne ostvarujemo to dovodi do osećanja neispunjenosti i nedostatka samopoštovanja i ljubavi prema sebi.

Din500.00

Ova krema je idealna za sve one koji žele da se osećaju kao da je sve što priželjkuju na dohvat ruke. Drugim rečima da nema ničega što ne mogu da ostvare, ničega čemu nisu dorasli ili za šta nisu dovoljno dobri.

Din500.00

Ova krema je idealna za sve one koji doživljavaju da su pod velikim stresom u životu. Kao i za one koji su iz bilo kojih razloga nervozni, nemirni, nestrpljivi, iritabilni.

Din500.00

Ova krema je namenjena onima koji su sami i usamljeni a pri tom žele da pripadaju nekome ili nečemu, da bude deo para, porodice, grupe istomišljenika, itd.

Din500.00

Sreća ili radost je subjektivno stanje zadovoljstva sobom u sopstvenom životu. Povezano je sa osećanjem isupunjenosti i uživanja. Aristoten je jos vekovima pre nove ere tvrdio da je to jedino osećanje koje ljudi žele samo radi sebe samih.

Din500.00

Ova krema je za sve one koji žele da budu vitalni bez obzira na svoje godine. Vitalnost se odnosi i na mentalno i na telesno funkcionisanje. Sama riječ vodi poreklo od latinske riječi vita i znači život.

Din500.00

Ova krema je za sve one koji žele bezbroj dobiti koje zahvalnost unosi u život."Zahvalnost donosi još više onoga na čemu treba biti zahvalan. Uvećava izobilje u vašem životu.

Din500.00

Ova krema je za sve koji se osećaju bez cilja u životu. Za sve vas koji odlažete svoje poslove i obaveze. Za sve vas koji odustanete pre kraja. Za sve vas koji započinjete više stvari odjednom pa većinu njih ne završite.

Din500.00

Da li ste nekada pomislili kako nemate moć da nešto promenite, da utičete na neke odluke? Ako jeste, pogrešili ste. Svako ima moć. Svako, pa i vi.

Din500.00

Ova krema je za sve one koji žele da budu kreativniji u svom životu. Bez obzira da li su u pitanju umetnici ili stvaraoci, ili jednostavno osobe koje žele da kreiraju lepotu u svom domu, na svom poslu, na svojoj trpezi, u svom vrtu...

Din500.00

Ova krema je za sve kojima život nema previše boja i mirisa. Ako želite nadahnuće, oduševljavanje, ako imate želju ili volju za stvaralaštvom ova krema će vam pomoći da magično dejstvo inspiracije obogati vaš život.

Din500.00

Ova krema je za sve koji žele da dožive unutrašnju harmoniju. Harmonija predstavlja sklad, jedinstvo, srazmeran odnos delova koji su sastavni deo celine.

Din500.00

Ova krema je idealna za SVE ŽENE. Šta je ženstvenost? Ženstvena žena mora biti nežna..ženstvena žena se želi...prema njoj se ide, za njom se čezne, ona se osvaja...

Din500.00

Ova krema je idealna za SVE NAS. Ima li među nama nekoga ko ne bi želeo da bude samopuzdaniji generalno ili bar u nekoj oblasti svog života?

Din500.00

Ova krema je idealna za sve one koji bi želeli veći stepen hrabrosti za izazove iz svakodnevnog života. Hrabrost proizilazi iz otvorenog srca.

Din500.00

Ova krema je idealna kada želimo da vratimo sebi osećaj fizičke lepote i emocionalne ravnoteže. Korišćenje kreme Leipota menja naš  na osećaj da nismo dovoljno lep ili da smo odbačeni zbog ličnog izgleda.

Din500.00

Za sve situacije u kojima smo izloženi negativnim uticajima iz sredine, tipa radijacije, elektromagnetnog zračenja (tipa kompjutera, mobilnih telefona), raznih hemijskih zagadjivača u vazduhu, negativnom uticaju podzemnih voda itd..

Din500.00

Smiruje bolove svih intenziteta, pomaže pri oporavku nakon trauma, povreda i bolesti. Nakon svih situacija šoka nakon gubitka voljene osobe.

Din500.00