Rusa

Ključne reči: komunikacija, inuticija, razumevanje, uzemljenje i seksualnost. Ova cvetna esencija je za one koji imaju teškoće da prime informacije ili da ih artikulišu jasno.

Pomaže I pojačava davanje i primanje svih oblika komunikacija tako što izoštrava uvide, um i unutrašnje vizije. Promoviše odlučnost. Popravlja odnose posebno kada je između ljudi iz nekog razloga podignuta barijera ili zid.

Pomaže u eliminisanju emotivnih otrova i sve onoga što osobi više ne treba ili zbog čega se razboljeva. Harmonizuje korensku, sakralnu i grlenu čakru. Na fizičkom nivou ova esencija opušta karličnu oblast, zbog čega je osobi onemogućeno uzemljenje kada je napeta. Ako naše noge i stopala ne mogu da se uzemlje takva osoba lako može biti nestabilna u životu, umesto da bude felksibilna u svoju korist. Nedovoljna uzemljenost dovodi do sumnje u samog sebe i samim tim u odnose sa drugim ljudima.

Seksualnost je određena napetošću umesto posvećenošću, zbog čega su problemi u partnerskom odnosu neizbežni. Zbog toga ova esencija može delovati za opuštanje karličnih mišića omogućavajući osobi da bude fleksibilna i da se ponatno adaptira na nove situacije.