Vlašac

Pozitivne karakteristike: obilje energije koje proizilazi iz balansa između muške i ženske energije u ličnosti, balans između leve i desne strane mozga, ravnoteža, celovitost ličnosti, centriranost.

Negativne karakteristike: potiskivanje bilo muževnih bilo ženstvenih aspekata ličnosti, pogrešna uverenja o muževnosti ili ženstvenosti, necelovitost, necentriranost u životu.

Cvetna esencija Vlašca pomaže da pronadjemo ravnotezu u svemu što radimo. Da sagledamo suprotnosti i kako se odnose jedna prema drugoj, bez obzira koja vrsta suprotnosti je u pitanju. Na telesnom nivou, cvetna esencija Vlašac balansira telesnu energiju na jedan centrirajuci način pomažući osobi da se oseća vitalno i harmonično.

Cvetna esencija Vlašca je korisna kod tinejdzera koji uče kako da balansiraju svoju muževnost i zenstvenost. Za "mačo muškarace", za agresivne i neženstvene žene. Kada treba sagledati suprotnu poziciju od svoje. Kod osoba koje pate od homofobije. Kod muškaraca i žena koji imaju problema u partnerskom funkcionisanju jer stalno biraju pogrešne partnere.