Gavez

Vitalnost, fizičko i psihičko zdravlje, izbalansiran nervni sistem, odlična sposobnost regeneracije, sagledavanje bolesti kao izazova za rast i razvoj.

Cvetna esencija Gaveza je neverovatno korisna za sve koji se suočavaju sa nekom ozbiljnom bolešću a pri tom se osećaju nedovoljno sposobni da prihvate odgvornost za sopstveno isceljenje. Ne preuzimanje odgovornosti može imati više različitih oblika. Na primer, tendencija da se ne slušaju poruke svog organizma nego da se slepo veruje spoljašnjim autoritetima (tipa lekara, terapeuta raznih vrsta itd.) i bezpogovorno slušanje njihovih  saveta, ili nespremnost da se sprovedu sve promene neophodne za samoisceljenje organizma, ili gubitak nade da je isceljenje uopšte moguće, čime se oduzima moć regenativnim sposobnostima organizma.

Cvetna esencija Gaveza je odlična za sve koji su izgubili nadu u oporavak od neke bolesti. Za sve koji su izgubili poverenje u klasične načine i metode lečenja. Za one koji se susreću sa velikim zdravstvenim izazovima, bilo fizičke, mentalne ili duhovne prirode. Za sve ljudi koji se lako i često razboljevaju jer stimuliše imunitet organizma