GRACIJA

Ova kombinacija cvetnih esencija je za pozitivan odnos prema sopstvenoj ženstvenosti i seksualnosti, razvija osećaj za negovanjem svoje ženstvenosti i gracilnosti.

Pruža samopouzdanost u ulozi žene i u seksualnom ponašanju. Takođe ako obezvređujete sopstvenu ženstvenost i seksualnost, osećate se otuđeni od sopstvene uloge žene i majke, imali ste iskustva seksualnih ili nasilnih trauma, nesigurni ste u sopstvenu ženstvenost i imate razne strahove u oblasti seksualnosti

 

Predstavićemo vam jednu od esencija koja ulazi u ovu fantastičnu kombinaciju pod imenom Gracija. U pitanju je cvetna esencija Nara.

Nar jet bio simbol ženstvenosti od najranijih perioda ljudske istorije. U starom Egiptu plod nara je smatran specijalnim i izuzetno vrednim tako da nijedan faraon ne bi bio sahranjen bez njega. Ovaj plod je takođe doveo do otkrića seksualnosti u božanskom vrtu, tj. Raju. Podaci o njegovom identičnom simboličkom značenju se mogu naći kako u hrišćanskoj tako i u muslimanskom istoriji i zapisima. U Grčkoj, nar je bio simbol Afrodite, boginje ljubavi i lepote. U Rimu su tu boginju zvali Venera, ali i Persefona, boginja podzemnog sveta. Legenda o Persefoni se zanimljivo poklapa sa pricom o Adamu i Evi. Persefona jet zavedena od Hada uz pomoć ploda nara

Ova esencija pomaže ženama da ostvare samopouzdanje i doživljaj lične vrednosti, sigurnost u svoju ženstvenost, kao i da uživaju u svoju ženstvenosti.. Nedostatak ženstvene snage može da dovede do niza simptoma kao što su anksioznost, bes, frustracija ili histerija. Ako kod osobe postoji nedovoljno ženske energije dajemo esenciju nara, bez obzira na vrstu emocionalnog stanja u kome se žena nalazi.

 

 

Din2,500.00