Slomljeno srce

Ova cvetna esencija je za osobe koje za nečim žude a to za čim žude iz nekog razloga ne mogu da imaju. Tada se osećaju očajno i nesrećno.

Pozitivne karakteristike: doživljaj voljenosti u partnerstvima, sigurnost u partnerskoj ulozi, hrabrost za ulaženje u nova partnerstva, realna percepcija odnosa.

Cvetna Esencija Oleander je za situacije kada smo na životnim raskrsnicama i nismo sigurni kako bi trebao da izgleda naš sledeći korak ili odluka.

Ključne reči: oslobadjanje od trauma iz prošlih života, krivice i žaljenja, kao i oslobađanje od predrasuda i borbi za moć u odnosima.

Cvetna Esencija Crni Luk olakšava zdravo tugovanje u situacijama gubitaka i pomaže kod raznih PMS simptoma koji su izazvani emocionalnim uzrocima.

Ključne reči: protiv opsesivnih misli, ogorčenost, nedostatak životne slasti, za sve koji su preživeli neku vrstu zlostavljanja ili nasilja.

Cvetna Esencija Kruška razvija smirenost, mir u duši, vraćanje normalnim ritmovima, olakšava bivstvovanje u sadašnjem trenutku.

Ova kombinacija cvetnih esencija pomaže da se postave zdrave emocionalne granice u partnerstvu, unapredjuje sposobnost ponovnog prepuštanja osećanjima ljubavi uprkos prethodnim povredama i razočarenjima.

Din2,500.00

Ova kombinacija cvetnih esencija je za olakšavanje tugovanje nakon gubitaka, donosi snagu i ohrabrenje, duhovnu zaštitu i prihvatanje smrti ili gubitka bilo kakve vrste.

Din2,500.00