Problemi u učenju

Ključne teme: vizualizacija, kreativne sposobnosti zamišljanja. Za kreativnu vizualizaciju i inspiraciju, za osobe koji manifestuju svoje snove.

Ključne reči: Perfekcionizam, promena misaonih obrazaca, sveže perspektive. Ova cvetna esencija je za osobe sa fiksiranim misljenjem, koji se drže svojih uverenja bez preispitivanja istih.

Cvetna Esencija Kadifica je protiv skepticizma i agresivnosti. Za razvoj intuicije i ograničenja logičkog uma. Za one osobe koje su fokusirane na fizički svet,

Ključne reči: akcija, jasnoća svrhe, pojačava volju, protiv prokrastinacije. Ova cvetna esencija daje jasnu svest o životnoj svrsi osobe.

Ključne reči: za iscelitelje, decu tokom teških perioda u školi, vraća osećaj voljenosti i radosti, otvara srčanu čakru.

Cvetna Esencija Kruška razvija smirenost, mir u duši, vraćanje normalnim ritmovima, olakšava bivstvovanje u sadašnjem trenutku.

Ova kombinacija cvetnih esencija pomaze deci da se sa vecim stepenom koncentracije, paznje i budnosti nose sa svakodnevnim školskim obavezama.

Din2,500.00