Posao, karijera, ciljevi

Ova cvetna esencija je za osobe koje su hronično besne ili pate od potisnutog besa. Cvetna esencija Gospin Trn deluje tako što ublažava defanzivnost i odbrambenost u međuljudskim odnosima.

Ključne reči: snažna volja, individualnost, samodestruktivnost, zdrave granice, zaštita od svih vrsta negativnim uticaja.

Ključne reči: komunikacija, inuticija, razumevanje, uzemljenje i seksualnost. Ova cvetna esencija je za one koji imaju teškoće da prime informacije ili da ih artikulišu jasno.

Ključne teme: vizualizacija, kreativne sposobnosti zamišljanja. Za kreativnu vizualizaciju i inspiraciju, za osobe koji manifestuju svoje snove.

Ključne reči: Perfekcionizam, promena misaonih obrazaca, sveže perspektive. Ova cvetna esencija je za osobe sa fiksiranim misljenjem, koji se drže svojih uverenja bez preispitivanja istih.

Cvetna Esencija Oleander je za situacije kada smo na životnim raskrsnicama i nismo sigurni kako bi trebao da izgleda naš sledeći korak ili odluka.

Cvetna Esencija Bagrem je za osobe koje ne obraćaju pažnju na druge ljude oko sebe i insistiraju na svom sopstvenom načinu.

Ključne reči: akcija, jasnoća svrhe, pojačava volju, protiv prokrastinacije. Ova cvetna esencija daje jasnu svest o životnoj svrsi osobe.

Ključne reči: za snagu i izdrzljivost i razne vrste strahova, noćne more, daje hrabrost za suočavanje sa svim što zivot donosi.

Cvetna Esencija Kruška razvija smirenost, mir u duši, vraćanje normalnim ritmovima, olakšava bivstvovanje u sadašnjem trenutku.

Ova cvetna esencija deluje na ublažavanje i nestajanje strahova vezanih za egzistenciju i siromaštvo. Otvara osobu za dozivljaj obilja u njoj samoj i oko nje.

Din2,500.00

Ova kombinacija cvetnih esencija razvija optimizam i radost za život, sposobnost održavanja unutrašnje ravnoteže kada se susrećemo sa teškoćama.

Din2,500.00