Podmladjivanje

Cvetna Esencija Zova vraća snagu starijim osobama tako što stimuliše prirodne sposobnosti regeneracije i obnavljanja organizma.

Ključne reči: čišćenje i rashlađivanje organizma, protiv sunčanice, dehidracije. Ova cvetna esencija je korisna za osobe koje se osećaju „zatrovano" i kongestovano.

Ključne reči: Imunitet, hrabrost, oslobađa od negativnih misli i otvara srčanu čakru. Ova cvetna esencija snaži imuni sistem osobe tako što iznosi na videlo njene najčistije kvalitete uma i srca.

Cvetna Esencija Lipa je korisna za ljude koji posao doživljavaju kao teškoću i odgovornost, jer im unosi lakoću u dnevne obaveze.

Cvetna Esencija Breskva je za brigu za dobrobit drugih, empatiju, zrelost, saosećanje, osetljivost na potrebe drugih, davanje.

Ključna reč:  Veselost, nada optimizam, nesrećan, tužan, samosažaljiv, pesimističan. Pozitivne karakteristike: inspiracija za druge, nada, sagledavanje dobrog u svemu.

Ova kombinacija cvetnih esencija stimuliše detox limfe i  time posredno stimuliše detox celog organizma.

Din2,500.00

Ova kombinacija cvetnih esencija stimuliše detox bubrega i  time posredno stimuliše detox celog organizma.

Din2,500.00

Ova kombinacija cvetnih esencija stimuliše detox jetre i zuči i  time posredno stimuliše detox celog organizma.

Din2,500.00

Ova kombinacija cvetnih esencija stimuliše debelo crevo na izbacivanje zadržanog sadržaja i time posredno stimuliše detox celog organizma.

Din2,500.00