Adolescencija

Ova cvetna esencija je za osobe koje su hronično besne ili pate od potisnutog besa. Cvetna esencija Gospin Trn deluje tako što ublažava defanzivnost i odbrambenost u međuljudskim odnosima.

Cvetna Esencija Rusomaca je korisna za žene koje imaju strahove u vezi raznih faza menstrualnog ciklusa - strah u pubertetu u vezi rasta grudi, menstrualnog bola.

Cvetna esencija Brokolija pomaže razvoj osobina odgovornosti, iskrenosti i hrabrosti.  Balansira Arhetip Perfekcioniste.

Cvetna Esencija Magnolija je korisna za osobe koji imaju doživljaj izgubljenosti, (trenutni ili u životu), konfuziju, pospanost, zbunjenost.

Ključne reči: za iscelitelje, decu tokom teških perioda u školi, vraća osećaj voljenosti i radosti, otvara srčanu čakru.

Cvetna Esencija Kruška razvija smirenost, mir u duši, vraćanje normalnim ritmovima, olakšava bivstvovanje u sadašnjem trenutku.

Cvetna Esencija Jagoda pogodna je za one koji imaju snažan osećaj krivice, niski doživljaj lične vrednosti, samookrivljavanje i osećaj neodgovornosti.

Ova cvetna esencija podržava mlade uzrasta od 12-18 godina starosti tokom razvojnih izazova karakterističnih za puberetet i adolescenciju.

Din2,500.00